Antivirus Bitdefender – pret mic, calitate garantata

antivirus bitdefender

 

Virusi, mesaje spam sau emailuri cu continut care ti-ar putea afecta computerul circula libere peste tot pe internet. Asadar, care antivirus  este suficient de bun incat sa iti protejezi Windowsul fara sa fii nevoit sa oferi un pret nemeritat?

Am luat in considerare acele programe antivirus pe care le-am amintit si pe pagina principala, dar si alte branduri care ofera astfel de softuri la preturi mici si am ajuns la concluzia ca un antivirus Bitdefender ofera cele mai bune servicii in materie de protectie a computerului, solicitand foarte putine resurse si oferind un numar mare de functionalitati suplimentare.

Antivirusul Kasperksy era foarte aproape de a avea aceasta onoare de a fi promovat, fiind si el responsabil de o protectie eficienta, insa a fost dezavantajat de absenta programelor anexe care adauga diferite beneficii.

Ca oricare alt soft, antivirusul Bitdefender dispune de functionalitatea de control parental si backup pentru fisierele pe care vrei sa le protejezi si sa le pastrezi in urma unui atac cibernetic al carui rezultat ar reprezenta pierderea lor.

Sunt considerate a fi caracteristici ale pachetelor de antivirus premium. Daca vrei doar sa iti protejezi computerul si nu ai nevoie de toate aceste tooluri extra, e bine de stiut ca cei de la Bitdefender ofera si softuri individuale pentru fiecare tip de serviciu.

 

antivirus bitdefender internet security

Antivirus Bitdefender Internet Security 2017

Tot ceea ce tine de navigarea pe internet, fisierele pe care le descarci sau accesezi in mediul online, precum si paginile pe care programul le considera a fi alcatuite din functii ce ti-ar putea afecta computerul, toate acestea sunt monitorizate de programul antivirus Bitdefender Internet Security.

Se considera ca acest produs este cea mai puternica solutie prin care iti poti securiza activitatea pe internet. Actioneaza intotdeauna cu precizie si impiedica orice tip de amenintare cibernetica, timp in care foloseste un minim de resurse ale sistemului tau.

Functia Data Protection se ocupa strict de protejarea datelor personale pe care le introduci pe internet, asigurandu-se ca vei furniza acest tip de informatie doar paginilor care sunt confidentiale in ceea ce priveste prelucrarea si utilizarea lor.

Acelasi rol il are si sistemul anti-phishing, care te avertizeaza in momentul in care site-ul pe care tocmai urmeaza sa il accesezi solicita informatii de ordin financiar sau personal, luand infatisarea unei companii legitime.

Exista exemple de pagini ale caror posesori se folosesc de numele unor branduri foarte cunoscute si creaza replici prin intermediul carora profita de credibilitatea acumulata de compania respectiva pentru a obtine informatiile vizitatorilor.

Un antivirus Bitdefender de calitate are capabilitatea de a face diferenta intre paginile legitime si cele nesigure, motiv pentru care Internet Security este una dintre cele mai bune solutii pentru securitatea din mediul online.

OFERTE BITDEFENDER INTERNET SECURITY

 

 

Antivirus Bitdefender Plus 2017

Brandul este un important producator de programe antivirus, nefiind degeaba lider de piata pentru o perioada de cativa ani. Dupa cum am spus, au o multime de metode de securizare, insa de aceasta data atentia noastra se indreapta spre versiunea Plus a antivirusului Bitdefender.

Control parental, sistem antifrauda, mod de recuperare a fisierelor si a datelor personale prin functia Rescue mode, criptarea fisierelor sau antispam, acestea ar fi doar cateva dintre cele mai importante functii ale produsului.

Si-a capatat tagul “Plus” din cauza faptului ca serviciile pe care le ofera sunt destul de numeroase si versatile incat plusul sa fie reprezentativ acelor functionalitati adaugate pachetului pentru ca utilizatorul sa aiba parte de o protectie completa.

Poate fi utilizat pe toate versiunile de Windows moderne, mai precis Microsoft Windows 7, 8, 8.1 si 10. Este compatibil cu un computer obisnuit sau un laptop si are, in medie, o valabilitate de 12 luni. Nu are absolut niciun impact negativ asupra performantei computerului.

Orice persoana, indiferent de experienta pe care o are in manevrarea unui calculator, poate folosi cu usurinta programul, deoarece antivirusul are o interfata simpla, interactiva si cu toate informatiile clar evidentiate.

Cat despre pret, pachetul acestui antivirus Bitdefender Plus este unul dintre cele mai ieftine de pe piata, costurile pornind de la cateva zeci de lei si actualizandu-se periodic.

OFERTE BITDEFENDER PLUS

 

 

antivirus bitdefender total security

Antivirus Bitdefender Total Security Multi-Device

Un antivirus pe care il poti instala nu doar pe laptop sau computer, cat si pe smartphone sau tableta. Internetul, fie ca este accesat de pe un dispozitiv fix sau portabil, afiseaza acelasi continut si este incarcat cu aceleasi fisiere.

Virusii pe care ii poti prelua navigand pe calculator  pot la fel de usor sa patrunda si in memoria telefonului tau, sa fure informatiile pe care le stochezi sau le-ai introdus pe anumite pagini, sau sa stearga din continutul media.

Nu ai niciun motiv sa folosesti mai multe produse care sa iti ofere securitate pe ramuri diferite, atata timp cat toate aceste solutii pot intra in alcatuirea unui singur program care sa se ocupe de toate aspectele.

Bitdefender Total Security Multi-Device este exact tipul de antivirus pe care si-l doreste orice utilizator care este dornic de a scuti nu doar costurile aferente fiecarui produs individual, dar vrea certitudine in ceea ce priveste performanta superioara si echivalenta in cazul fiecarui domeniu.

OFERTE BITDEFENDER TOTAL SECURITY

 

Login/Register access is temporary disabled